Lista dig hos Freya

Alla är välkomna att bli patient hos Freya. I tillägg till digital vård kan du som listad patient komma på fysiska besök på Freyas vårdcentral Doktor Kom Hem, centralt beläget på Kungsholmen i Stockholm. I takt med att vi utvecklas kommer fler tjänster att göras tillgängliga för våra listade patienter. Att lista sig är inte bindande och kostar ingenting.

Listning är en förutsättning för att vi ska kunna bedriva bra sjukvård och utveckla Freya vidare. Stöd gärna vårt arbete mot bättre vård för alla kvinnor genom att lista dig nedan.

 
 
Starta din BankID app på valfri enhet
villkoren

Felaktigt personnummer. Skriv in ditt personnummer på formatet ÅÅÅÅMMDDXXXX (12 siffror)

Klart! Tack för att du har listat dig hos oss.
Gå tillbaka

Något gick fel! Prova att ladda om sidan och signera igen.

Villkor

  • Att lista sig är kostnadsfritt för dig som patient.

  • Du är listad hos oss tills du eventuellt väljer att lista dig på en annan vårdgivare. Du kan när som helst vända dig till någon annan för att lista dig där.

  • Patienter från utanför Region Stockholm får gärna lista sig hos oss, men kan besöka vår fysiska vårdcentral även utan att vara listade.

  • Valet är personligt. Du kan i vår digitala tjänst i dagsläget bara göra val som gäller din egen person. Om du vill lista ditt barn, maila oss på patient@freya.se eller ring Freyas vårdcentral Doktor Kom Hem på 08-656 97 00.

  • Listning är en del av vårdvalet som du som invånare i Sverige enligt lag har rätt till (LOV- Lagen Om Valfrihet inom primärvården).

  • Har du fler frågor eller funderingar, kontakta oss via mail patient@freya.se eller på 08-665 02 00. Mer information finns även att tillgå på 1177 Vårdguiden.